Umami Cosmetics Blog

As summer turns to fall

As summer turns to fall De temperaturen dalen, blaadjes vallen van de bomen en het is langer donker ’s ochtends en ’s avonds ! Zucht…Je laat je meeslepen met het weer , je hebt nergens zin in en voelt je sip. Gevoelig voor een najaarsdip ? Laat die donkere wolk boven je hoofd verdwijnen en zorg dat je weer straalt alsof het zomer is , want met deze tips houd je de najaarsdip tegen.

Happy in huis

Happy in huis Vind jij het ook zo heerlijk om ergens binnen te stappen en meteen een heerlijke geur op te snuiven ? Wanneer je een luxehotel of een mooie boetiek binnenstapt valt vaak iets op; het ruikt er heerlijk. Het is dan ook geen geheim dat geur een heel grote invloed op mensen heeft. Een fijne geur kan je instant goed laten voelen . Dus waarom zou je er niet voor kiezen om jouw huis ook zo lekker en uitnodigend te laten ruiken ?

Home Sweet Home

Home Sweet Home Niets is prettiger dan een huis dat lekker ruikt, toch? Of het nu een frisse of juist een bloemige geur is, dat is voor iedereen anders… Maar toch is het voor iedereen zo dat een heerlijk ruikende kamer, of het nu een huiskamer is, een hal, een toilet, de badkamer of juist de slaapkamer, net dat beetje meer sfeer geeft. Maar hoe doe je dat?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »