Umami Cosmetics Blog

For your hands only

For your hands only Door het ( zeker nu …) vele handen wassen, temperatuurschommelingen en een drogere lucht worden onze handen erg droog. Waar let jij op bij de keuze van een verzorgende handcrème ; Ga jij voor een lekkere geur of weet jij welke ingrediënten ervoor zorgen dat je huid nog verder uitdroogt ? Iets wat je juist wilt voorkomen !

Happy in huis

Happy in huis Vind jij het ook zo heerlijk om ergens binnen te stappen en meteen een heerlijke geur op te snuiven ? Wanneer je een luxehotel of een mooie boetiek binnenstapt valt vaak iets op; het ruikt er heerlijk. Het is dan ook geen geheim dat geur een heel grote invloed op mensen heeft. Een fijne geur kan je instant goed laten voelen . Dus waarom zou je er niet voor kiezen om jouw huis ook zo lekker en uitnodigend te laten ruiken ?

Hallo Summer Beauty !

Hallo Summer Beauty ! De temperatuur stijgt en het belooft een zonnige zomer te worden. Is jouw huid net zo klaar voor de zomer als jijzelf ? Het moment om je huidverzorging hierop aan te passen. Wil jij ook het geheim van een summerproof huid ontdekken ? Met deze zomertips tover je direct een gezonde zomergloed !

Creëer je eigen at-home-spa

Creëer je eigen at-home-spa Je favoriete massagetherapeut , schoonheidsspecialist, kapper of nagelstylist , je zal ze voorlopig nog moeten missen. Maak daarom van je badkamer een so called binnenblijfbadkamer. Nu je opeens thuis zit, werkt en je tijd over hebt gezien alle sociale activiteiten uit de agenda zijn. Maak van de nood een deugd en trakteer jezelf, als de kinderen op bed liggen, op een in house spa-sessie. Self-care time!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »