Umami Cosmetics Blog

Home Sweet Home

Home Sweet Home

Niets is prettiger dan een huis dat lekker ruikt, toch? Of het nu een frisse of juist een bloemige geur is, dat is voor iedereen anders… Maar toch is het voor iedereen zo dat een heerlijk ruikende kamer, of het nu een huiskamer is, een hal, een toilet, de badkamer of juist de slaapkamer, net dat beetje meer sfeer geeft. Maar hoe doe je dat?

Wintertips voor Huid en Baard

Wintertips voor Huid en Baard

Winter – een tijd van gezelligheid, lekker eten, spelletjes spelen en knus voor het haardvuur zitten
met een kop warme chocolademelk. Het is een welhaast idealistisch beeld van de koudste periode
van het jaar waarin geen plaats lijkt voor een van de vervelendste bijkomstigheden van de winter:
een droge huid. Hoe kun je optimaal genieten van gezelligheid, lekker eten, spelletjes en een knus
haardvuur? Met deze wintertips voor jouw huid.

Tips voor een energieke start van de dag

Tips voor een energieke start van de dag

Een volle agenda, een drukke baan, kinderen naar school brengen… Wij kunnen allemaal wel wat extra energie in de ochtend gebruiken. Je energieniveau bepaalt toch voor een groot deel hoeveel je voor elkaar kunt krijgen. Maar hoe zorg je ervoor dat je fris en energiek aan je dag begint? Met onze handige tips kun je jezelf lichamelijk en geestelijk een boost geven zodat iedere dag een productieve dag wordt.

After summer beauty

After summer beauty

Je huid heeft afgelopen zomer veel te verduren gehad. Zon, zeewater, airco’s en feesten tot diep in de nacht kunnen er namelijk voor zorgen dat je huid er droog, duf en minder stralend uitziet. Nu de zomer voorbij is, kunnen je gezicht en lichaam een flinke boost gebruiken. Tijd om je skincare routine bij te stellen.

10X veelgemaakte huidverzorging fouten

10X veelgemaakte huidverzorging fouten

Een goede skincare routine is een must voor een mooie, stralende huid. Maar je moet ook weten wat je smeert en wat je juist moet laten. We zijn allemaal wel eens de fout ingegaan als het om huidverzorging aankomt. Niemand is perfect toch? Wij hebben hieronder de meest voorkomende skincare fouten op een rijtje gezet zodat je ze vanaf nu kunt voorkomen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »