Umami Cosmetics Blog

Anti-perspirant versus deodorant : wat is het verschil ?

Anti-perspirant versus deodorant : wat is het verschil ?

We gebruiken het allemaal, maar de een heeft het harder nodig dan de ander. Iedereen zweet , zo is het nu eenmaal. Overmatig transpireren kan echt een groot probleem zijn. Zweet is eigenlijk geurloos, maar de combinatie van zweet met huidbacteriën produceert die karakteristieke zweetgeur. Hoewel zweten heel nuttig is (door te transpireren blijft namelijk onze lichaamstemperatuur op peil), passen we voor klotsende oksels en een zweetlucht.

Creëer je eigen at-home-spa

Creëer je eigen at-home-spa

Je favoriete massagetherapeut , schoonheidsspecialist, kapper of nagelstylist , je zal ze voorlopig nog moeten missen. Maak daarom van je badkamer een so called binnenblijfbadkamer. Nu je opeens thuis zit, werkt en je tijd over hebt gezien alle sociale activiteiten uit de agenda zijn. Maak van de nood een deugd en trakteer jezelf, als de kinderen op bed liggen, op een in house spa-sessie. Self-care time!

Handen wassen !

Handen wassen !

In deze bizarre tijden proberen we ons zoveel mogelijk te houden aan de voorzorgsmaatregelen en moeten we onze handen heel vaak wassen. Talloze onderzoeken en studies hebben aangetoond dat grondig wassen van de handen met zeep de beste manier is om verspreiding van ziekten tegen te gaan. Een goede handhygiëne draagt bij om uzelf en andere gezond te houden.

Simpele tips om jong te blijven

Simpele tips om jong te blijven

Op een gegeven moment moeten we er allemaal aan geloven: we gaan er ouder uitzien. En wist je dat vrouwen zichzelf jonger zouden schatten dan ze daadwerkelijk zijn? Tijd om deze tips op te volgen, zodat we ons niet alleen jonger voelen, maar er ook jong uit blijven zien!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »