Umami Cosmetics Blog

As summer turns to fall

As summer turns to fall

De temperaturen dalen, blaadjes vallen van de bomen en het is langer donker ’s ochtends en ’s avonds ! Zucht…Je laat je meeslepen met het weer , je hebt nergens zin in en voelt je sip. Gevoelig voor een najaarsdip ? Laat die donkere wolk boven je hoofd verdwijnen en zorg dat je weer straalt alsof het zomer is , want met deze tips houd je de najaarsdip tegen.

For your hands only

For your hands only

Door het ( zeker nu …) vele handen wassen, temperatuurschommelingen en een drogere lucht worden onze handen erg droog. Waar let jij op bij de keuze van een verzorgende handcrème ; Ga jij voor een lekkere geur of weet jij welke ingrediënten ervoor zorgen dat je huid nog verder uitdroogt ? Iets wat je juist wilt voorkomen !

Happy in huis

Happy in huis

Vind jij het ook zo heerlijk om ergens binnen te stappen en meteen een heerlijke geur op te snuiven ? Wanneer je een luxehotel of een mooie boetiek binnenstapt valt vaak iets op; het ruikt er heerlijk. Het is dan ook geen geheim dat geur een heel grote invloed op mensen heeft. Een fijne geur kan je instant goed laten voelen . Dus waarom zou je er niet voor kiezen om jouw huis ook zo lekker en uitnodigend te laten ruiken ?

Hallo Summer Beauty !

Hallo Summer Beauty !

De temperatuur stijgt en het belooft een zonnige zomer te worden. Is jouw huid net zo klaar voor de zomer als jijzelf ? Het moment om je huidverzorging hierop aan te passen. Wil jij ook het geheim van een summerproof huid ontdekken ? Met deze zomertips tover je direct een gezonde zomergloed !

Anti-perspirant versus deodorant : wat is het verschil ?

Anti-perspirant versus deodorant : wat is het verschil ?

We gebruiken het allemaal, maar de een heeft het harder nodig dan de ander. Iedereen zweet , zo is het nu eenmaal. Overmatig transpireren kan echt een groot probleem zijn. Zweet is eigenlijk geurloos, maar de combinatie van zweet met huidbacteriën produceert die karakteristieke zweetgeur. Hoewel zweten heel nuttig is (door te transpireren blijft namelijk onze lichaamstemperatuur op peil), passen we voor klotsende oksels en een zweetlucht.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »