Umami Cosmetics Blog

Handen wassen !

Handen wassen !

In deze bizarre tijden proberen we ons zoveel mogelijk te houden aan de voorzorgsmaatregelen en moeten we onze handen heel vaak wassen. Talloze onderzoeken en studies hebben aangetoond dat grondig wassen van de handen met zeep de beste manier is om verspreiding van ziekten tegen te gaan. Een goede handhygiëne draagt bij om uzelf en andere gezond te houden.

Simpele tips om jong te blijven

Simpele tips om jong te blijven

Op een gegeven moment moeten we er allemaal aan geloven: we gaan er ouder uitzien. En wist je dat vrouwen zichzelf jonger zouden schatten dan ze daadwerkelijk zijn? Tijd om deze tips op te volgen, zodat we ons niet alleen jonger voelen, maar er ook jong uit blijven zien!

Home Sweet Home

Home Sweet Home

Niets is prettiger dan een huis dat lekker ruikt, toch? Of het nu een frisse of juist een bloemige geur is, dat is voor iedereen anders… Maar toch is het voor iedereen zo dat een heerlijk ruikende kamer, of het nu een huiskamer is, een hal, een toilet, de badkamer of juist de slaapkamer, net dat beetje meer sfeer geeft. Maar hoe doe je dat?

Wintertips voor Huid en Baard

Wintertips voor Huid en Baard

Winter – een tijd van gezelligheid, lekker eten, spelletjes spelen en knus voor het haardvuur zitten
met een kop warme chocolademelk. Het is een welhaast idealistisch beeld van de koudste periode
van het jaar waarin geen plaats lijkt voor een van de vervelendste bijkomstigheden van de winter:
een droge huid. Hoe kun je optimaal genieten van gezelligheid, lekker eten, spelletjes en een knus
haardvuur? Met deze wintertips voor jouw huid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »